Första inkopplingen i Norrfjärd

Onsdagen den 23 augusti var en speciell dag för oss på Söderhamn Nära, men även för familjen Ehn i Norrfjärd. Då kopplade vi nämligen in den första villapumpstationen i Norrfjärdsprojektet och det var hos just Ehns på Stenängsudden som det skedde.

Nu följer ett digert arbete med att installera villapumpstationer runt om i Norrfjärd, sammanlagt rör det sig om 230 stycken. Exakt hur lång tid det kommer att ta innan alla fastigheterna är inkopplade är svårt att säga eftersom det krävs att fastighetsägaren är på plats när det sker och eftersom många bor på annat håll kommer det att ta tid innan alla installationerna är gjorda.

För att få pumpen installerad krävs att fastighetsägaren har gjort alla förberedelser och fått all övrig utrustning inkopplad och klar. I samband med själva installationen går fastighetsägaren tillsammans med Söderhamn Nära igenom ett slutbesiktningsprotokoll som visar att installationen är korrekt utförd och att allt fungerar som det ska.

Söderhamn Näras rörnätstekniker Mikael Rönn och Jörgen Hansson kopplar in den första villapumpstationen i Norrfjärdsprojektet.

Kundservice

Öppettider
Måndag-fredag 08.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Besök oss gärna på
Stabbläggaregatan 11
826 37 Söderhamn

Till toppen